Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 16:10

Potvrda iz Francuske: Obradović tokom vikenda odlučio da ide u Zvezdu

Izgleda da se samo čeka ozvaničenje...

 Kako piše renomirani francuski list L´ekip, Saša Obradović je doneo odluku tokom vikenda da preuze Crvenu zvezdu. On će napustiti Monako i preuzeti crveno-bele, tim koji mu je u srcu, kako bi se sa njim takmičio u Evroligi.

Uprkos glasinama koje su se pojavile protekle nedelje, L´ekip piše da mu je Obradović jutros javio da je zapravo doneo odluku u poslednjih 48 časova. Bio je podeljen između >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nedovršenog posla u Monaku i Crvene zvezde. I doneo je odluku. Odabrao je Zvezdu.

Godinu dana posle priključivanja Monaku, Obradović je napustio taj tim. Stigao je u februaru 2019. godine kako bi zamenio Sašu Filipovskog.

Novi Zvezdin trener do kraja sedmice, klub izgubio 2.300.000 evra

L´ekip piše da će Obradović potpisati ugovor na dve plus jednu godinu, a to je nešto što se već najavljivalo.

To sve znači da će Obradović biti naslednik Dragana Šakote koji je danas i formalno napustio mesto trenera prvog tima Crvene zvezde i najavio da je vreme za "nekog mlađeg".

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović već je najavio da Crvena zvezda radi na dovođenju trenera te da bi sve trebalo da bude gotovo do kraja sedmice.

Očigledno su samo sitnice ostale koje dele Obradovića i Crvenu zvezdu. Na radost mnogih pristalica crveno-belog kluba.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.