Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 12:33

Potresi nakon Interovog šamara: Mediji smenjuju Mihajlovića, rukovodstvo veruje u Srbina

Trener italijanskog kluba u centru pažnje posle poraza (1:6) od Nerazura

Ubedljiv poraz od Intera (1:6) predstavljao je udarac dovoljno jak da prilično uzdrma Bolonju i vrlo dobar početak prvenstva u vidu dve pobede i remija baci u senku.

Slavlja nad Salernitanom (3:2) i Veronom (1:0), uz bod u Bergamu (0:0), zaboravljena su tokom 90 minuta agonije u Milanu u režiji šampiona Italije.

Poraz koji je tek u završnici susreta počasnim golom ublažio Teate >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je bio dovoljan da deo javnosti na Apeninima najavi smenu Siniše Mihajlovića, te je, prema tvrdnjama Tutomerkata, srpskom strategu debakl na Đuzepe Meaci ugrozio poziciju na trenerskoj klupi istovremeno učinivši prču oko Danijelea de Rosija ponovo aktuelnom.

Mladi strateg koji je nedavno uplovio u trenerske vode kao pomoćnik Roberta Mančinija u reprezentaciji Italije, prema tvrdnjama pomenutog izvora mogao bi da nasledi Mihajlovića, ali ovakav rasplet odmah su demantovali lokalni mediji upućeni u dešavanja u klubu.

Prema saznanjima Resto del Karlina trener koji je na klupi crveno-plavih od januara 2019. godine nije ugrožen, mada je nedavni poraz uticao na atmosferu u klubu i inicirao analizu subotnjeg debakla. Uprkos bolnom udarcu, poverenje Mihajloviću nije upitno, što bi trebalo da potvrdi i Džoj Saputo, prvi čovek kluba koji će tokom predstojeće nedelje doći u klub.

Podsetimo, Mihajlovićeva budućnost u Bolonji bila je tema i prethodnih meseci, ali iz drugačije perspektive s obzirom na to da je Srbin istakao više ambicije od dosadašnjih, kao i da je postojalo interesovanje drugih klubova da ga angažuju. Neizvesnost je ipak otklonio dogovor sa Bolonjom i želja kluba da zadrži Mihajlovića.

Ćinjenica je da je poraz od Intera predstavljao šamar za sve na stadionu Renato Dal'Ara, međutim izvesno je da Bolonja neće donositi ishitrene odluke, te samiim tim ni Mihajlovićeva pozicija ne bi trebalo da bude ugrožena, uprkos glasinama koje su odjeknule Italijom. Ipak, ukoliko bolna lekcija ne donese određene pouke, status Srbina mogao bi da se promeni.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.