Potpis dana - Evropa se otimala za Srbina, ovo je epilog!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpis dana - Evropa se ''otimala'' za Srbina, ovo je epilog!

Golman makedonskog rukometnog šampiona Vardara Dejan Mlosavljev potpsao je danas ugovor sa ekipom Fikse (Füchse) iz Berlina.

Kako je objavio nemački klub, sa 23-godišnji srpskim reprezentativcem postpisan je ugovor do 2024. godine.

Milosavljev u Berlin prelazi naredne sezone, posle godinu dana u Vardaru.

Srpski rukometni golman napušta Skoplje nakon što je je vlasnik Vardara Sergej Samsonenko objavio da će klub, koji ima finansijske probleme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finasirati samo do kraja ove sezone i oslobodio je sve igrače.

Trener berlinske ekipe Fikse Velimir Petković izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska Milosavljeva i naveo da se radi o "jednom od najvećih golmanskih talenata u Evropi", kao i da brani izvanredno, iako je mlad.

Milosavljev, koji je na jesen prošle godine u Vardar došao iz Partizana, rekao je za sajt nemačkog kluba da je zadvoljan što karijeru nastavlja u najjačoj ligi na svetu.

"Sanjao sam da zaigram u Bundesligi. Ovim trasferom želja mi se ispunjava", rekao je srpski reprezetativac Dejan Milosavljev.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.