Poterovo iznenađenje upalilo, prvenac nekada najboljeg strelca Eredivizije u Engleskoj! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poterovo iznenađenje upalilo, prvenac nekada najboljeg strelca Eredivizije u Engleskoj! (video)

Brajton je na startu 20. kola Premijer lige ugostio Bornmut.

Fudbaleri Brajtona su nakon poraza od Totenhema pre samo par dana u 20. kolu Premijer lige dočekali Bornmut, koji je na Boksing dej remizirao sa Arsenalom.

Trener "Galebova" Grejem Poter je iznenadio mnoge kada je u prvih 11 uvrstio Alirezu Jahanbaša, iranskog reprezentativca koji je okarakterisan kao jedan od većih promašaja u Premijer ligi u prethodne dve godine.

Iranac je u Brajton stigao za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko 20 miliona evra leta 2018. godine sa titulom najboljeg strelca Eredivizije, kako je u dresu AZ Alkmara postigao 21 gol u Holandiji.

Ipak, imao je očajnu prvu sezonu, pa se činilo da je završio sa "Galebovima".

Poter je iznenadio mnoge kada ga je uvrstio u startnih 11 za duel sa Bornmutom u 20. kolu, a iznenađenje je urodilo plodom.

Igrao se treći minut kada je Jahanbaš postigao efektan pogodak na asistenciju Mopeja za vođstvo Brajtona na "Ameksu".

Bio je to njegov prvi gol u Premijer ligi, emotivno ga je doživeo, a možete ga pogledati OVDE.

Bornmut je igrao sve bolje u nastavku, imao je King ubrzo šansu da poravna rezultat, ali je Rajan odbranio njegov pokušaj u situaciji jedan na jedan.

U nastavku ipak nije bilo izglednijih prilika, pa se na poluvreme otišlo sa 1:0 u korist Brajton, zahvaljujući prvom pogotku Alireze Jahnabaša u dresu Brajtona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Prvenac skupo plaćenog Iranca, sjajni Muj i pobeda Brajtona na startu 20. kola! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

Premijerni meč 20. kola Premijer lige okončan pobedom "Galebova"...Apsolutno zaslužena pobeda ekipe Grejema Potera protiv Bornmuta na startu 20. kola Premijer lige, slavili su pred svojim navijačima protiv Bornmuta sa 2:0 (1:0)...Poveli su već u trećem minutu, strelac je na asisteciju Mopeja bio...

Nastavak na Sportske.net...

GALEBOVI SIGURNI NA SVOM TERENU: Brajton pobedio Bornmut sa 2:0! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Dec.2019

Fudbaleri Brajtona pobedili su danas Bornmut sa 2:0, u prvoj utakmici 20. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.