Postoji velika šansa da Mesi dođe kod nas

Izvor: B92, 04.Feb.2021, 17:43

"Postoji velika šansa da Mesi dođe kod nas"

Lionel Mesi je i dalje velika tema u svetskoj javnosti, a zbog poslednjih objava o njegovoj u Barseloni, sve ide ka tome da će napustiti katalonski klub.

Mnogi klubovi bi ga poželeli, a trenutno najbliži je Pari Sen Žermen koji ima platežnu moć da ga plati i kao da već priprema "teren" za njegov dolazak.

To je najavio i fudbaler pariskog kluba, Mesijev sunarodnik i saigrač iz reprezentacije Argentine, Anhel Di Marija.

"Mesi? Nadam se da će doći. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Postoji velika šansa za to. Ali moramo da budemo mirni i da pustimo da se stvari odvijaju prirodnim tokom", izjavio je Di Marija.

I Mesiju i Di Mariji ugovori sa svojim klubovima ističu na leto.



"Kažem, treba da budemo mirni. Trenutno se vode pregovori oko nastavka saradnje sa Nejmarom. On je mlađi od mene, normalno je da prvo razgovaraju sa njim. Pregovaramo malo po malo. Najvažnije je da smo srećni u Parizu",
istakao je Di Marija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.