Poslednji dan prelaznog roka i u Srbiji, Zvezda ne pregovara samo sa Boaćijem!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dan prelaznog roka i u Srbiji, Zvezda ne pregovara samo sa Boaćijem!

Šta nam danas sprema Crvena zvezda?

Danas je u Srbiji poslednji dan prelaznog roka, a aktuelni šampion Crvena zvezda pokušava da reši pitanje napadača za Ligu šampiona.

Ričmond Boaći je prva želja i kako je istakao Zvezdan Terzić pre dva dana, 99% će biti u Crvenoj zvezdi ove sezone, ali to nije sve. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kako prenosi "Informer", Mitar Mrkela je istakao da se pregovara sa još jednim napadačem.

"Pojačaćemo tim. Pored Ričmonda Boaćija, u pregovorima smo sa još jednim centarforom. S druge strane, moramo da obavimo i razgovore oko produžetka ugovora sa Vujadinom Savićem i Filipom Stojkovićem", rekao je Mitar Mrkela.

Crvena zvezda je zaradila ogromnu sumu novca posle prolaska u Ligu šampiona, sigurno će zaraditi preko 20 miliona samo od bonusa i ulaznica, pa i nije čudo što je krenula po pojačanja posebno tamo gde je bila najtanja posle odlaska Ričmonda Boaćija u januaru i Aleksandra Pešića ovog leta.

Da li znači da će potencijalni dolazak dvojice napadača dovesti do odlaska pojedinaca poput Milana Pavkova ili, recimo, Dejana Joveljića na pozajmicu?
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vratio se Ričmond!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Uskoro očekujemo i zvaničnu potvrdu kluba...Ričmond Boaći je novo pojačanje Crvene zvezde...Fudbaler iz Gane se vraća u klub gde je briljirao prethodnih godina, posle nešto duže od sedam meseci ponovo će obući dres Crvene zvezde...Zvezdan Terzić se ranije dogovorio oko transfera ovog napadača,...

Nastavak na Sportske.net...

Terzić se odmah oglasio povodom vesti o Krkiću!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018

Generalni direktor Crvene zvezde se odmah oglasio povodom vesti da je Bojan Krkić potencijalno pojačanje srpskog tima...Danas je katalonski "Sport" pisao o potencijalnom prelasku Bojana Krkića iz Stouka u Crvenu zvezdu, što je srpska javnost ispratila u toku dana sa velikom pažnjom...Poslednji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.