Posle sjajnog transfera, Juve dovodi još jednu zvezdu, ovako će izgledati kraj prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle sjajnog transfera, Juve dovodi još jednu zvezdu, ovako će izgledati kraj prelaznog roka!

Gotovo je sigurno da će otvoriti mesto u napadu, a planiraju još jedno ili dva pojačanja.

Juventus neće stati, nakon završenog posla oko De Lihta. Naime, Holanđanin nije poslednje pojačanje italijanskog šampiona, koji je uz štopere De Lihta i Demirela, doveo bez obeštećenja Remzija, Rabioa i povratnika Bufona, kao i mladog Luku Pelegrinija iz Rome koji će biti prosleđen na pozajmicu.

Sada se direktor Paratići okreće ofanzivi, od Pogbe su odustali, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi da prodaju Mandžukića i verovatno pozajme Iguaina, kako bi otvorili mesto u napadu.

Pogađate, u pitanju je Mauro Ikardi, spremni su da plate 50 miliona za bivšeg kapitena Intera, najveći rival traži 10 više, ali su već otpisali "Maurita", a novac im je hitno potreban za Lukakua.

Juve sada želi što pre da završi prelazni rok, meta ostaje Kjeza koji ima dogovor sa klubom, ali Fiorentina traži previše novca. I on i Zaniolo iz Rome su igrači koji predstavljaju budućnost italijanskog fudbala, Juventus motri na obojicu ali neće plaćati basnoslovne sume, mada je moguće da Iguaina menja za Zaniola.

Uz sve ove promene, čeka se da neko plati 60 miliona za Kansela, a umesto njega biće dovede Darmijan iz Junajteda, kao alternativa za mesto desnog i levog beka. Ako ode Kanselo, uz De Šilja, Sari planira da koristi Kuadrada kraj desne aut linije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.