Posle fudbalske, sledi i teniska euforija u Hrvatskoj!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle fudbalske, sledi i teniska euforija u Hrvatskoj!

Baš im je krenulo ove godine...

U senci dešavanja na fudbalskom Mundijalu u Rusiji, gde će reprezentacija Hrvatske u nedelju igrati za titulu prvaka sveta protiv Francuske, sprovode se pripreme i za predstojeći teniski spektakl u Hrvatskoj.

Naime, reprezentacija Hrvatske igraće u polufinalu Dejvis kupa od 14. do 16. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada će kao domaćin boriti za plasman u finale protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Najpre je bilo predviđeno da se taj meč odigra u Splitu, na otvorenom, ali hrvatski mediji danas prenose da će ipak Zadar biti domaćin.

''Jutarnji'' navodi da će za tu priliku biti izgrađeno centralno igralište, kao i još četiri terena uz sportski centar Višnjik, koji je već u dva navrata, protiv Brazila 2008.  i Francuske 2016, bio domaćin ovakvih mečeva i oba puta je reprezentacija Hrvatske dolazla do pobeda.

Najnoviju promenu u Splitu nisu sa odobrenjem dočekali, pa su najavili preduzimanje svih potrebnih mera "za zaštitu interesa Grada Splita u skladu sa prethodno obavljenim aktivnostima na osnovu postojećeg Ugovora Grada Splita i Hrvatskog teniskog saveza''.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rakitić: Krstajić mi je više od brata! Novaku kapa dole, slavićemo sa njim na Vimbldonu

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sprema za finalni meč Svetskog prvenstva protiv Francuske, a jedan od najboljih fudbalera te selekcije Ivan Rakitić razgovarao je sa novinarima o mnogim temama, a jedna od njih bio je i odnos sa sadašnjim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem. Naime, njih dvojica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.