Posle Senegalca i Nemca ON: FIFA odredila sudijski tim za meč Srbija - Brazil

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Senegalca i Nemca ON: FIFA odredila sudijski tim za meč Srbija - Brazil

Fagani na centru u meču odluke za Orlove i Karioke

Iranac Alireza Fagani sudiće utakmicu između fudbalskih reprezentacija Srbije i Brazila u Moskvi na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Faganiju će u direktnom duelu dve selekcije za prolaz dalje prvi pomoćnici biti zemljaci Reza Sokhandan i Mohamed Mansuri, dok je četvrti sudija Navaf Šukrala iz Bahreina.

Iranski delilac pravde premijerno je izlazio na centar na Svetskom prvenstvu u Rusiji u meču prvog kola >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << grupe F između Nemačke i Meksika u kojem je aktuelni prvak sveta poražen pogotkom Lozana.

Arbitar delegiran za duel zakazan za sredu od 20 časova na 109 internacionalnih mečeva dosudio je 32 jedanaesterca i pokazao 25 crvenih kartona.

Prethodno, srpski fudbaleri, selektor Mladen Krstajić i čitav Savez na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom imali su mnogo zamerki na suđenje Nemca Feliksa Briha u porazu od Švajcarske (2:1), kada je upućena žalba FIFA zbog nedosuđenog penala zbog faula nad Aleksandrom Mitrovićem, ali i nizom drugih odluka.

Za meč u istoj E grupi između Švajcarske i Kostarike glavni sudija biće Francuz Klemen Turpan.

Obe utakmice igraju se u sredu od 20 sati.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.