Posle ŠOKANTNOG NOKAUTA, Konoru će oporavak uz atraktivnu DI mnogo lakše pasti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 12:26

Posle ŠOKANTNOG NOKAUTA, Konoru će oporavak uz atraktivnu DI mnogo lakše pasti (FOTO)

Ona je već godinama njegova najveća podrška.

Jedna od glavnih sportskih vesti, svakako je novi poraz Konora Mekgregora (32). Dastin Porije uspeo je da šokira sve ljubitelje slobodne borbe kada je u drugoj rundi nokautirao Irca na događaju u Abu Dabiju. Bez obzira na to što mu je poraz kako je i sam posle borbe priznao jako teško pao, Mekgregoru će oporavak biti mnogo lakši i lepši uz podršku porodice.

Supruga Di Devlin (33) njegova je najveća podrška već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinama, a upravo je ona bila ta koja je od starta verovala u njega i bila mu vetar u leđa. Koliko je njihova ljubav snažna najbolje govori podatak da je Di bila uz njega i kada je u predgrađu Dablina živeo od socijalne pomoći, kada možda nije ni imao bankovni račun a kamoli novca na njemu. A ona je pored dvoje dece uz njega i sada, kada ni ne zna koliko novca ima i sasvim sigurno da će mu atraktivna supruga i te kako biti snaga za što brži psihički i fizički oporavak od novog poraza.

U galeriji pogledajte još slika Mekgregorove supruge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.