Posle OVOG snimka njegove Mine, biće vam jasno zbog čega mnogi muškarci zavide Nedoviću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 10:01

Posle OVOG snimka njegove Mine, biće vam jasno zbog čega mnogi muškarci zavide Nedoviću (VIDEO)

Crveni karmin je dodatno začinio sve.

Od trenutka kada su obelodanili da su u vezi, pa sve do danas kada su u braku, Nemanja i Mina Nedović važe za jedan od najlepših i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Oni su lepi, mladi, uspešni i zaljubljeni kao prvog dana. Nedavno su svoju veliku ljubav krunisali brakom, a gotovo ih je nemoguće videti jedno bez drugog.

I pre nego što je uplovila u emotivnu vezu sa Nemanjom, manekenka Mina važila je za jednu od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najlepših srpkinja, a svojim fotkama koje redovno sa pratiocima deli na Instagramu iznova i iznova sve ostavlja bez komentara. Sada je mnogobrojne pratioce obradovala video-klipom koji je još jednom pokazao njenu lepotu. Broj lajkova i komentara najbolja su potvrda da se mnogima dopala ova njena objava, a svima je postalo jasno da mnogi muškarci i te kako zavide Nemanji što je baš on uspeo da zauvek osvoji Minino srce.

A post shared by Mina Milutinovic Nedovic (@minamilutinovic) on Oct 25, 2020 at 2:25pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.