Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2020, 15:37

Posle Levandovskog i Milera Bajern gubi i Gnabrija za derbi?

Ovo bi već bio veliki problem...

Bajern bi u subotu mogao da postane šampion Nemačke, ali za takav razvoj situacije potrebno mu je da tuče u derbiju Borusiju iz Menhengladbaha, kao i da prvi pratilac Dortmund izgubi u Dizeldrofu.

Ni jedno ni drugo neće ići lako. Pogotovo ne ovaj prvi uslov ukoliko se ispostavi da je posle Roberta Levandovskog i Tomasa Milera (suspenzija zbog žutih kartona) iz konkurencije za tim ispao i Serž Gnabri. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << A upravo se o tome spekuliše danas u nemačkim medijima...

"Nesrećna situacija na treningu... U pitanju je lakša povreda leđa. Nadamo se da će Serž biti spreman. Bio bi veliki udarac za nas kada bismo ostali bez trojice startera. Moraćemo da sačekamo još neki dan", kazao je Hansi Flik.

Borusija Menhengladbah ima pozitivan skor sa Bajernom u poslednjih 11 utakmica - 5 pobeda, dva remija i četiri poraza. Pritom, od otvranja Alijanc arene odnela je Bavarcima iz njihovog dvorišta čak 12 bodova, više od bilo kog drugog kluba u Bundesligi.

Prst na čelo pre nego što se zaletite s jedinicom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.