Posle Jokića, Đorđević dobija nove otkaze iz NBA

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Jokića, Đorđević dobija nove otkaze iz NBA

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa na još dvojicu NBA igrača za septembarske kvalifikacione utakmice za Mundobasket.

Los Anđeles Klipersi nisu dozvolili Milošu Teodosiću i Bobanu Marjanoviću da se priključe nacionalnom timu kako bi se spremili za novu NBA sezonu, prenosi "Novosti".

S druge strane, od ranije je poznato da su Sakramento Kingsi dozvolili Bogdanu Bogdanoviću i Nemanji Bjelici da igraju za "Orlove" pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone.

Košarkaši Srbije okupljaju se 2. avgusta u Beogradu, a Srbiju u septembarskom FIBA "prozoru" očekuju dueli sa Grčkom u Atini (13) i Estonijom u Beogradu (16).

Zbog povrede dolazak je otkazao Stefan Birčević, dok je Đorđević poštedeo Ognjena Kuzmića koji se vraća na parket posle teže povrede i višemesečne pauze.

Prazno mesto na centarskoj poziciji popuniće igrač Mornara iz Bara Uroš Luković.

"Orlovi" imaju deset bodova iz prve faze, dva manje od Grčke i Nemačke, a u Grupi L u drugoj rundi učestvuju još Izrael i Gruzija. Tri najbolja tima će se plasirati na Svetsko prvenstvo 2019.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muke za Đorđeića, poslije Jokića, otpali Teo i Bobi

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2018

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević neće moći da računa na još dvojicu NBA igrača za septembarske kvalifikacione utakmice za Mundobasket.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.