Poruka s krova: Ivica Kralj je pokazao veličinu

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka s krova: "Ivica Kralj je pokazao veličinu"

Voždovčani i njihov novi trener na početku saradnje zahvalni prvom čoveku FK Mačva.

U skladu sa najavama, FK Voždovac od ponedeljka je dobio novog šefa stručnog štaba, Dragana Aničića (47).

Posle uspešnih godina na klupi BSK Borče (2013-2016, uz kraći prekid) i potom Mačve (2016-2018), Aničić je prihvatio izazov koji vidi kao sledeći, viši stepenik u karijeri. Beogradske "zmajeve" sa Dušanovca zvanično je preuzeo u ponedeljak, kada se i obratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javnosti na konferenciji za novinare.

"Veliki respekt i velika zahvalnost prema Mačvi, jer su pokazali veliko poštovanje i veliku toleranciju za moju želju da napravim novi korak u karijeri. Takođe, za sve ono što su mi priuštili za dve godine koliko sam proveo u klubu, kao i za prekorektan odnos uprave na čelu sa Ivicom Kraljem i Draganom Antonićem i igračkim kadrom, pa do publike. Svima veliko hvala", rekao je Aničić.

Novi trener Voždovca nema sumnju da je napravio pravi potez.

"Ambicije kluba pre početka prvenstva jesu da klub bude u plej-ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije su da Voždovac igra plej-of, a u nekoj bliskoj budućnosti da bude među prvih četiri-pet ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to", dodao je on.

Generalni direktor Voždovca rekao je da tim i trener neće imati imperativ da se pre podele bodova plasiraju u "gornjih osam".

"Želimo pre svega da se vratimo nekim svojim igrama i onome po čemu je Voždovac bio prepoznatljiv, a naravno uz to će sigurno doći rezultati", izjavio je on i takođe zahvalio Kralju.

"Ovom prilikom želim da se zahvalim i predsedniku Mačve Ivici Kralju na izuzetnoj korektnosti i što nam je izašao u susret. On je veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim puno sreće u našem fudbalskom klubu, imaće punu slobodu u odlučivanju i punu podršku svih u klubu. Znam da će zajedno sa nama ovde napraviti rezultat", rekao je Grkinić predstavljajući novog trenera.

U 11 odigranih kola Superlige Voždovac je osvojio 11 bodova i trenutno je 12. na tabeli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.