Poruka iz Novog Sada pred dolazak u Humsku: Da ne širimo lažni optimizam...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka iz Novog Sada pred dolazak u Humsku: Da ne širimo lažni optimizam...

„Probaćemo da napadnemo“, uveravaju iz Vojvodine

Pomoćni trener Vojvodne Vladimir Gaćinović najavio je napadačku igru novosadskog tima protiv Partizana u Beogradu u derbiju 32. kola Superlige Srbije.

Respektujemo Partizan, ostvario je impozantan niz od 28 utakmica bez poraza, Marko Nikolić radi izvanredan posao, imaju i izvanredan napad, kadar i za mnogo jače lige. Sa Ðurđevićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Leonardom i Jankovićem imaju moć i kreativnost, a sa Tavambom i visinu. Ne volim da širim lažni optimizam i priče bez pokrića, ali imamo znanja, želje i kvaliteta da ne igramo dekadentan fudbal. Probaćemo da napadnemo Partizan“, rekao je Gaćinović na konferenciji za medije.

On je poručio da su u Vojvodini upoznati sa vrlinama crno-belih, ali da prvenstveno gledaju svoj tim i pohod na mesto koje vodi u Evropu naredne sezone.

Imamo sve igrače na raspologanju za duel protiv Partizana. Utakmicu dočekujemo pozitivni, našpanovani i daćemo sve od sebe. Još šest kola je ostalo do kraja prvenstva i svaki bod nam je bitan, jer Evropa još nije obezbeđena. Verujem da ćemo sutra odgovoriti zahtevima koje Vojvodina i njeni navijači očekuju, odnosno da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu“, zaključio je pomoćnik prvog trenera Aleksandra Veselinovića.

Utakmica plej-ofa Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vojvodina preti: Napašćemo Partizan!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017

Pomoćni trener Vojvodne Vladimir Gaćinović najavio je napadačku igru novosadskog tima protiv Partizana u Beogradu u derbiju 32. kola Superlige Srbije...- Respektujemo Partizan, ostvario je impozantan niz od 28 utakmica bez poraza, Marko Nikolić radi izvanredan posao, a imaju i izvanredan napad,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.