Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 03:38

Portalupijev Flamengo surov prema niželigašu: Četiri gola za 18 minuta

Na poluvremenu 4:0, do kraja su Rubro-negri izbrojali do šest u prvoj utakmici osmine finala brazilskog kupa

Kako je Flamengo noćas odigrao protiv četvrtoligaša ABC-a u osmini finala kupa Brazila, revanš će biti samo formalnost. Jasno je da je 6:0 viđenih na Marakani, velikan iz Rio de Žaneira napravio nedostižnu zalihu.

Kakav su potez napravili Rubro-negri angažovanjem Renata Gauša (Portalupija) na mesto glavnog trenera dovoljno pokazuju rezultati na prva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četiri meča otkako je preuzeo kormilo. Petarda protiv Baije u Brazileirau, zatim 4:1 u revanšu osmine finala Libertadoresa u revanšu sa Defensom, a onda još jedna petica Sao Paulu. Dakle, večerašnji duel je četvrti uzastopni na kojem Fla postiže četiri ili više golova.

Sa dozom predostrožnosti je u prvu utakmicu osmine finala ušao trener domaćina što se vidi i kroz startnu postavu iz koje će većina fudbalera nastupiti i u četvrtfinalu Libertadoresa zakazanom za 12. avgust. Gabigol, Jorijan de Araskaeta, Bruno Enrike - trio koji je praktično samleo niželigaša.

Gol i asistencija Urugvajca, dva pogotka Gabigola, jedan Bruna Enrikea i sve to u prvom poluvremenu, odnosno za 18. minuta u završnici prvog dela igre. U nastavku jedan autogol i rezervista Mikael u listi strelaca.

Jasno je da će jedan od glavnih pretendenata ne tron Južne Amerike u revanš sa ABC-om ući u znatno drugačijem sastavu. Nema potrebe umarati igrače i trošiti resurske kada je četvrtfinale već obezbeđeno.

KUP BRAZILA – OSMINA FINALA (PRVI MEČEVI)

Sreda

Atletiko Paranense – Atletiko Gojas 2:1 (0:0)

Vitorija – Gremio 0:3 (0:1)

Krikiuma – Fluminense 2:1 (1:0)

Četvrtak

Santos – Huazeirense 4:0 (0:0)

Atletiko Mineiro – Bahia 2:0 (1:0)

Sao Paulo – Vasko 2:0 (1:0)

Fortaleza – CRB – U TOKU

Petak

Flamengo - ABC 6:0 (4:0)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.