Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 15:13

Pordenone na pragu istorijskog finala plej-ofa, pred Nestom težak zadatak

Zeleno-crni blizu velikog finala, po prvi put u 100 godina dugoj istoriji kluba

Do ove sezone Pordenone nikada u 100 godina dugoj istoriji kluba nije bio član Serije B, a eto, već večeras protiv Frozinonea mogao bi da bukira kartu za veliko finale plej-ofa za Seriju A.

Zahvaljujući golu Luke Tremolade, klub sa severoistoka Italije ima minimalnu prednost pred revanš i biće mu dovoljno da na svom Nereo Roku ne pretrpi poraz veći od jednog gola razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako bi zakazao megdan sa Specijom u velikom finalu, a sve zahvaljujući boljem plasmanu u ligaškom delu prvenstva.

Mediji u Italiji navode da Atilio Teser neće odstupati od svojih 4-3-1-2, ali da bi promena u sastavu moglo da bude, što se pre svega odnosi na Rikarda Bokalona i Davidea Mazoka, koji bi trebalo da zauzmu mesta Leonarda Kandelonea u napadu, odnosno Đanvita Misurake u veznom redu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Još jedna bleda partija ekipe Alesandra Neste na prethodnom meču bila je pokazatelj da su Kanarinci u užasnoj formi. Na poslednjih osam utakmica jedini trijumf ostvarili su u revanšu četvrtfinala plej-ofa protiv Čitadele i to tek nakon produžetaka, golom u nadoknadi, a makar jedan pogodak primili su na poslednjih 11 mečeva. Večeras im je potrebna pobeda od dva gola razlika, što će na osnovu do sada prikazanog biti vraški težak zadatak, pogotovu ako odbrana popusti još jednom.

Nesta će bez sumnje izaći u standardnoj formaciji 3-5-2, a jedina promena u odnosu na meč od pre tri dana mogli bismo da vidimo u napadu, gde se umesto Andrije Novakoviča očekuje Kamilo Ćano.

SERIJA B – PLEJ-OF ZA ULAZAK U SERIJU A (POLUFINALE)

Utorak

Specija - Kjevo 3:1 (1:0) prvi meč 0:2

Sreda

21.00: (2,60) Pordenone (3,00) Frozinone (2,95) - prvi meč 1:0

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.