Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 08:51

Popravni za Đokovića: Novak igra i na Serbia openu 2

Drugi nosilac Gael Monfis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji Serbia open u Beogradu prošle nedelje, ali imaće još jednu priliku.

Novi turnir u glavnom gradu, pod imenom Serbia open 2, igraće se od 22. do 29. maja, a na njemu će ponovo igrati Đoković. Spisak učesnika je potvrđen, samo što je lista igrača slabija nego u prvom izdanju. Osim Novaka, neće biti nijednog tenisera iz kruga deset najboljih.

Bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je istaći da će se takmičenje održati u nedelji pre Rolan Garosa, što znači da će prvi reket sveta u svom rodnom gradu hvatati zalet za napad na grend slem u Parizu.

Ulogu drugog nosioca na turniru, posle Đokovića, imaće Gael Monfis, a od značajnijih teniskih imena igraće, prema preliminarnoj listi, još Adrijan Manarino, Nikoloz Bazilašvili, Žeremi Šardi, Fernando Verdasko, Tenis Sandgren...

Naravno, biće i ekipa srpskih tenisera Filip Krajinović, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere.

Prvo izdanje ovogodišnjeg Serbia opena osvojio je Italijan Mateo Beretini pobedom u finalu nad Aslanom Karacevim, koji je u polufinalu eliminisao Novaka Đokovića.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.