Poluvreme - Nemci na ivici ambisa, Švedska mogla da ih potpuno dotuče! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Nemci na ivici ambisa, Švedska mogla da ih potpuno dotuče! (video)

Šta se dešava sa aktuelnim prvakom sveta? Još 45 minuta nade...

Reprezentacija Nemačke nalazi se na pragu eliminacije sa Mundijala!

Posle prvog poluvremena ''Panceri'' gube protiv Švedske sa 1:0, što je dodatni udarac za njih posle poraza od Meksima u prvom kolu.

Počeli su dobro večeras, vršili pritisak pred golom Šveđana, a Draksler je već u trećem minutu imao veliku priliku da ih dovede u vođstvo.

Ali, kako je meč odmicao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Šveđani su postajali sve opasniji.

U 32. minutu greška Krosa na sredini terena, Berg je osvojio loptu, a onda je usledila munjevita akcija koju na kraju golom završava Ola Toivonen - 0:1.

Taj pogodak pogledajte OVDE.

U samom finišu još dve velike prilike za Šveđane, najpre preko Klasona koji se spetljao u odsudnom trenutku, a onda i Berga posle Larsonovog centaršuta iz slobodnog udarca, kada je Nojer sjajnom intervencijom sprečio još jedan gol.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kros spasao Nemce

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2018

Svetski prvak, koji je u prvom kolu izgubio od Meksika (1:0), gubio je posle prvih 45 minuta u drugom kolu od Švedske (1:0), a pobedio je 2:1 golom u petom minutu nadoknade meča...Niko živ, a niko i od onih koji više nisu među nama nije video da su Nemci ispali sa svetskog prvenstva još u grupi....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.