Poluvreme - Dekijev eksperiment za sada bez rezultata (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 23:04

Poluvreme - Dekijev eksperiment za sada bez rezultata (TVITOVI) (foto)

Dejan Stanković znatno podmladio tim, čak petorica U21 igrača su u startnoj postavi, što mu nije donelo rezultat u prvih 45 minuta.

Završeno je prvo poluvreme na ''Rajku Mitiću'', Crvena zvezda - Javor Matis 0:0, u meču 12. kola Linglong Superlige.

Ivanjičani su delovali hrabro u uvodnih nekoliko minuta, kada su stvorili i prvu priliku pred Zvezdinim golom, ali kako je meč odmicao, bili su sve povučeniji pod Zvezdinim pritiskom.

Doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dugo je Zvezdi trebalo da ozbiljnije ugrozi gol gostiju.

U 32. minutu najbolja prilika za Zvezdu od početka meča. Spiridonović je izveo korner sa leve strane, golman Lazović je izbio loptu na ivicu kaznenog prostora gde je usamljen bio Veljko Nikolić, koji volej-udarcem gađa prazan gol, ali je loptu poslao iznad prečke.

Još bolju priliku Zvezda je imala pet minuta kasnije, stopostotnu, kada je Nikolić odlično sa desne strane centritao na liniju peterca, odakle je Ivanić šutirao, ali je golman Lazović sjajno intervenisao, odbio loptu, ali samo do Gobeljićča, koji veoma loše šitira iskosa sa desne strane, pa je i ova šansa za crveno-bele propala.

Na ulasku u sam finiš poluvremena, u 44. minutu, mogla je Zvezda da uđe u veći problem, kada je posle odličnog centaršuta sa desne strane, Zvekanov šutirao glavom  sa nekih šest-sedam metara, ali nije bio precizan, crveno-beli su imali sreće u ovoj situaciji.

-

-

Umesto da isproba postavu veceras slicnu onoj u Nemackoj, stavi Raulovica tamo gde je tad bio Rodic, stavi istu trojicu u napadu kako bi ih jos bolje uigrao i takodje Ivanica isproba u toj formaciji, on izvodi ovaj uzas od postave. Jako lose, jako #fkcz

— uros svorcan (@urosdelija) October 25, 2020
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KIKS ZVEZDE - Čudesni Lazović pokvario Benov jubilej! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 00:09

El Fardu Ben večeras upisao 100. nastup u Zvezdinom dresu, ali nije ga proslavio pobedom, zahvaljujući pre svih sjajnom golmanu Javor Matisa Đorđu Lazoviću!..U meču 12. kola Linglong Superlige Srbije, Crvena zvezda je neprijatno iznenadila svoje navijače - osvojila je samo bod protiv ekipe Javor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.