Policija uhapsila reprezentativca Srbije u Beogradu!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 23:22

Policija uhapsila reprezentativca Srbije u Beogradu!

Još jedan fudbaler prekršio zakon.

Kako prenosi Alo, reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović uhapšen je danas zbog toga što je prekršio policijski čas.

Napadač se trenutno nalazi u Beogradu gde je i prekršio mere koje je donela Vlada Srbije, a koja se odnosi na zabranu izlaska tokom policijskog časa od 17 sati.

Prijović je, kao i dve osobe koje su bile sa njim u društvu u kafeu hotela, odmah priveden na saslušanje, a kako navodi isti izvor radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se o poznatom pevaču narodne muzike Radiši Trajkoviću Đaniju i njegovoj supruzi.

On je i dalje član Al Itihada za koji je odigrao 25 mečeva i postigao 12 golova, ali klub iz Saudijske Arabije želi da mu pronađe novu sredinu.

Posle ovakvih vesti, to bi možda mogao biti problem...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija privela Prijovića i poznatog pevača, u toku saslušanje

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2020, 00:46

Policija je danas popodne u lobi baru hotela" Kraun plaza" u Novom Beogradu, zatekla oko 20 ljudi,među kojima su bili pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga,kao i poznati fudbaler Aleksandar Prijović Policija je danas popodne u lobi baru hotela" Kraun plaza" u Novom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.