Policija sprečila tuču navijača Lacija i Siniše Mihajlovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sprečila tuču navijača Lacija i Siniše Mihajlovića! (video)

Vređanje nije mogao da istrpi.

Srpski stručnjak u centru zbivanja ispred "Olimpika".

Siniša Mihajlović je stigao da gleda utakmicu Lacija i Atalante (Lacio osvojio Kup pobedom od 2:0, prvi gol je delo Sergeja Milinković-Savića), ali je imao problem ispred stadiona.

Jedan od navijača Lacija ga je vređao, na šta Srbin nije imun pa je pokušao da se obračuna sa njim, javljaju italijanski mediji.

Pogledajte kako je to izgledalo, policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaustavila Sinišu.

Coppa Italia, finale #LazioAtalanta. #mihajlovic all'esterno dello stadio reagisce agli insulti pic.twitter.com/cO646IIx29

— Rainews (@RaiNews) May 15, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mihajlović burno reagovao na uvredu navijača Lacija VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 09:06

Pripadnici italijanske policije su sprečili trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića da se fizički obračuna sa jednim navijačem Lacija...Kako su preneli mediji, incident se dogodio ispred Olimpijskog stadiona u Rimu, uoči finala Kupa Italije između Lacija i Atalante...Navodno je jedan navijač dobacio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.