Policija izbacila sa tribine 250 navijača Reala posle povika Peresu

Izvor: B92, 10.Jan.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija izbacila sa tribine 250 navijača Reala posle povika Peresu

Španska policija izbacila je grupu od oko 250 navijača sa stadiona Santjago Bernabeu posle povika kojim su tražili ostavku predsednika Reala Florentina Peresa.

"Incident" se desio u sredu tokom utakmice Kupa kralja koju je Real igrao i dobio protiv Leganesa 3:0.

Grupa Ultras Sur bila je vinovnik i tako je nastavila svoj "rat" sa predsednikom Reala koji traje od pre pet godina. Njima je zabranjeno okupljanje na stadionu.

"Florentino, ostavka", vikali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su navijači iz Ultras Sura pre uz transparente, nego što je intervenisalo dvadesetak policajaca.

Navijači iz ove grupe mogu da posećuju uglavnom utakmice Reala protiv manjih klubova, mečeve manjeg značaja ili one u gostima. Dolaze i na one koje igra košarkaški klub Real Madrid.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija izbacila sa tribine 250 navijača Reala

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2019

Španska policija izbacila je grupu od oko 250 navijača sa stadiona Santjago Bernabeu poslije povika kojim su tražili ostavku predsjednika Reala Florentina Peresa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.