Izvor: RTS, 07.Jul.2022, 08:31

Pokuševski se ne snalazi na poziciji centra, tripl-dabl Gidija

Košarkaši Oklahome ostvarili su novu pobedu u Letnjoj ligi, ovoga puta nad Memfisom rezultatom 87:71. Srpski internacionalac Aleksej Pokuševski ponovo se našao na poziciji centra i još jednom je potvrđeno da mu ta pozicija ne odgovara baš najviše.
Pokuševski je na parketu proveo 18 minuta i za to vreme postigao pet poena (2/6 iz igre), uz osam skokova, dve asistencije i po jednu blokadu, ukradenu i izgubljenu loptu.

Ni njegov parnet >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz "tankih tornjeva" Čet Holmgren nije blistao nakon nestvarnog debija, pošto je završio sa 11 poena (3/11 iz igre) i 12 skokova, pa ih je sve zasenio Džoš Gidi koji je kompletirao tripl-dabl.
Gidi je duel završio sa 14 poena i po 10 uhvaćenih lopti i uspešnih dodavanja.
Na suprotnoj strani je najefikasniji bio Kenet Lofton junior sa 19 poena.
U drugom meču večeri sastali su se Filadelfija i Juta, a Seventisiksersi su slavili rezultatom 86:82.
Filip Petrušev i Boriša Simanić ni na ovom meču nisu zaigrali za svoje ekipe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.