Pojavio se snimak napada na Zvezdine igrače, prolazi majka sa bebom, a onda nastaje haos! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojavio se snimak napada na Zvezdine igrače, prolazi majka sa bebom, a onda nastaje haos! (video)

Momak koji je sedeo u obližnjem kafiću snimio trenutak iznenadnog ataka splitskih huligana na Zvezdine vaterpoliste.

Znate već, juče oko 13:40h, na splitskoj Rivi dogodio se težak incident, kada je grupa huligana napala vaterpoliste Crvene zvezde koji su prethodno sedeli u jednom kafiću.

Navodno je sve počelo pošto je konobar ugledao Zvezdina obeležja ispod jakni vaterpolista beogradskog kluba, a nekoliko minuta kasnije usledio je huliganski stampedo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema igračima crveno-belih.

Dan kasnije, zagrebački ''Jutarnji list'' objavio je snimak napada, dobijen od jednog od svedoka koji je želeo da ostane anoniman.

''Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio da slikam jednu jedrilicu koja je taman krenula prema pučini. Nisam ni shvatio da je neka frka i da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno 'uhvatio' dva napadača'', istakao je momak koji je snimio trenutak napada.

Snimak možete da vidite OVDE, obratite pažnju, odmah pošto prolazi majka sa bebom, iz suprotnog smera su jurnuli huligani i izazvali haos, tokom kojeg je golman Crvene zvezde Aleksandro Kralj spas potražio skokom u more.

Na snimku se takođe vidi da je jedan od napadača nosio motku ili metalnu šipku...
Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Splitski "Poljud" vređao Zvezdu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Feb.2019, 11:48

Posle huliganskog napada na vaterpoliste Crvene zvezde, navijačka grupa FK Hajduk Split otpevala uvredljivu pesmu na račun beogradskog kluba, još iz vremena bivše Jugoslavije...Foto: MONDO/P. V. Ovo je bilo ispisano na pumpi kod Vrčina..Malo je potrebno da se zapali fitilj balkanskog bureta baruta.....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.