Pogledajte ponovo, sigurno niste primetili! Pa Donaruma je protiv Ronalda izveo pravo, pravcato čudo!

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 09:49

Pogledajte ponovo, sigurno niste primetili! Pa Donaruma je protiv Ronalda izveo pravo, pravcato čudo!

Svima je promaklo, ali ovo je zaista neverovatno...

Kristijano Ronaldo je delovao loše protiv Milana, Juventus se remijem bez golova plasirao u finale kupa Italije Portugalac je promašio penal.

Pogodio je stativu, zaista mu se retko dešava, 23 penala je promašio u karijeri, dao je 121 gol sa bele tačke. Ovo mu je drugi penal koji nije realizovao u Italiji, Srentino iz Kjeva je ostao nesavladan pre godinu i po dana.

Ali, pogledajte ponovo, Ronaldo je uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogađao okvir gola ili loše izvodio penal. U ovoj situaciju, na usporenom snimku zaista se vidi pravo čudo, Donaruma je odbranio precizan udarac Portugalca, pa se ovo može svrstati u pravi podvig.

Jer, lopta je bila upućena u sam ugao, bez obzira što je golman Milana pročitao nameru Portugalca, ovo se ne brani. Osim ako niste Donaruma.

Kad smo kod penala, postoji čovek koji je odbranio dva penala Ronaldu, pogađate, strašni Dijego Alveš, koji je jedno vreme bio na 50% uspešnosti odbranjenih udaraca sa bele tačke u Primeri.

Semplicemente Gianluigi Donnarumma. pic.twitter.com/GjyGiugGxI

— La Rovesciata di Mangiuchic™ (@AbateCapitano) June 13, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.