Poginuo hrvatski fudbaler od svega 19 godina: Krenuo u bioskop i stradao u saobraćajki

Izvor: Telegraf.rs, 13.Feb.2017, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo hrvatski fudbaler od svega 19 godina: Krenuo u bioskop i stradao u saobraćajki

Užasna vest iz Hrvatske. U saobraćajnoj nesreći poginuo je 19-godišnji fudbaler niželigaša Graničara Josip Listavica.

Nesreća se desila kod Gradišta na putu D-55 Vinkovci - Županja, a Listavica je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u odvodni kanal.

Stradao je na licu mesta, a 18-godišnja devojka koja je bila s njim u automobilu lakše je povređena.

Fudbaler je karijeru počeo u Graničaru, odakle je 2012. prešao u Osijek. Odatle je došai u BSK Bijelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Brdo, a onda se vratio da pomogne matičnom klubu u borbi za titulu Međužupanijske lige.

- Još ne možemo da verujemo. Prošla nas je jeza, noge su mi se odsekle kad sam čuo. Koliko znam, išao je s devojkom u Osijek u bioskop, i u povratku stradao. Voleli smo Josipa, bio je pošten, borben, nikad se nije svađao. Čak i kad mu nešto ne bi bilo po volji, prećutao bi i nastavio dalje. Družili smo se van terena, svi u klubu smo bili kao jedan. Teško mi je, otišao je jedan deo nas - rekao je potreseni kapiten Graničara Dejan Draganović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.