Poginula četvorica srpskih državljana u udesu u Nemačkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 19:07

Poginula četvorica srpskih državljana u udesu u Nemačkoj

Četvorica državljana Srbije poginula su u utorak u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Regensburga u Nemačkoj.

"Radi se o četvorici muškaraca starosti 27, 31, 32 i 44 godine. Svi su državljani Srbije", rekao je danas portparol policije.

Sva četvorica poginulih bili su u automobilu marke BMW. U sudaru na putu A3 zadobili su smrtonosne povrede od kojih su preminuli na licu mesta, prenose nemački mediji.

"Vozilo BMW nemačkih oznaka je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz još nepoznatih razloga i bez tragova kočcenja, naletelo na prikolicu kamiona mađarskih tablica", saopštila je policija.

Vozač kamiona (41), mađarski državljanin nije povređen, a BMW je potpuno uništen. Na mestu nesreće bilo je više spasilačkih ekipa i vatrogasnih vozila. Angažovan je i spasilački helikopter.

Istragu o uzrocima nesreće vodi saobraćajna policija Regensburga u saradnji sa tužilaštvom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.