Pogba najavio odlazak iz Junajteda: Potreban mi je novi izazov

Izvor: RTS, 16.Jun.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba najavio odlazak iz Junajteda: Potreban mi je novi izazov

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba najavio je da bi ovog leta mogao da napusti "Old Traford". Pogba je istakao da mu je potreban novi izazov u nekom drugom klubu.
Francuski vezista je imao turbulentnu sezonu sa "crvenim đavolima" tokom koje se sukobljavao sa menadžerom Žozeom Murinjom, a često bio i na meti kritika zbog nedovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zalaganja na terenu.

Pogba bi navodno mogao da pređe u Real Madrid jer je trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan spreman da izdvoji više od 130 miliona evra.
"Mnogo toga se priča. Što se mene tiče, tri godine koje sam proveo u Mančesteru su bile sjajne. Naravno, bilo je i nekih loših momenta, kao i svuda. Ipak, posle svega što se dogodilo ove sezone, možda bi bilo dobro za mene da pronađem novi izazov, da odem negde. Razmišljam o novim izazovima", kazao je Pogba.
On je navodno želja i Juventusa iz kojeg se 2016. godine vratio u Junajted za tada rekordnih 89 miliona funti.
Sa klubom je osvojio Liga kup i Ligu Evrope.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogba: Vreme je za novi izazov u drugom klubu

Izvor: B92, 16.Jun.2019

Francuski fudbaler Pol Pogba mogao bi da napusti Mančester junajted ovoga leta, pošto mu je kako on kaže potreban novi izazov...Prema pisanju italijanskih medija, sportski direktor Juventusa Fabio Paratići otputovao je u London gde je sa predstavnicima Mančester junajteda pregovarao o eventuelnom...

Nastavak na B92...

Predsednik PSŽ-a okreće novi list - "Ako se ne slažeš sa mnom, ĆAO!"

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019

Vlasniku francuskog šampiona dosta ponašanja velikih zvezda...Al Kelaifi je od 2011. godine vlasnik kluba iz Pariza, ali do sada nije uspeo da priđe blizu osvajanju Lige šampiona. Ove godine su zaustavljeni od Mančester Junajteda, koji je ruku na srce imao i većih problema od Francuza, dok je takođe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.