Podrška za Praljka, Tompson i minuti ćutanja

Izvor: B92, 01.Dec.2017, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška za Praljka, Tompson i minuti ćutanja

Navijači Širokog Brijega podigli su fotografije šest osuđenika u Haškom tribunalu i uputili su poruku preminulom Slobodanu Praljku.

Igralo se četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine između Širokog i Željezničara.

Klix.ba javlja da su navijači Širokog, Škripari, Praljku napisali "A ti viteže spavaj snom pravednika što časno je pao braneći svoje. Hrvatima ćeš uvek biti heroj i ljudima Herceg Bosne tvoje".

Pre početka utakmice na razglasu stadiona Pecara puštena je pesma "Sude mi" Miroslava Škore i Tompsona, a Škripari su prve minute utakmice proveli u tišini. Željezničar je u prvoj utakmici Kupa pobedio golom Anela Šabanadžovića iz 87. minuta sa 1:0.

Da podsetimo, nedavno je presuda izrečena i srpskom generalu Ratku Mladiću, a "delije" su na utakmici u Belorusiji protiv BATE Borisova pružili podršku Mladiću rečima "Hiljadu doživnotnih da su ti dali, častan Srbin tebe slavi".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Podrška navijača Širokog Brijega haškim osuđenicima

Izvor: RTS, 01.Dec.2017

Navijači Širokog Brijega na meču protiv sarajevskog Željezničara istakli su transparent preminulom Slobodanu Praljku "A ti viteže spavaj snom pravednika što časno je pao braneći svoje. Hrvatima ćeš uvek biti heroj i ljudima Herceg Bosne tvoje" i podigli fotografije šest hrvatskih osuđenika...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.