Poćetino o pobedi nad Zvezdom: To je samo mali korak za nas

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poćetino o pobedi nad Zvezdom: To je samo mali korak za nas

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino govorio je o pobedi nad Crvenom zvezdom i narednom duelu, protiv Liverpula.

Poćetinov Totenhem se mučio u dosadašnjem delu sezone i iz krize donekle izašao sa ubedljivih 5:0 protiv Zvezde u trećem kolu Lige šampiona.

I pored ubedljivog trijumfa Poćetino je istakao da je to "samo mali korak".

"Bilo je lepo ponovo osetiti kako je to pobediti i odigrati kako želimo. Bilo je bitno da osvojimo ta tri boda u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona i dobijemo na samopouzdanju kako bismo nastavili da rastemo. Srećni smo, ali znamo da je to samo mali korak unapred", istakao je Poćetino.

Spurse za vikend očekuje derbi kola Premijer lige protiv Liverpula, ekipe koja ih je savladala u finalu Lige šampiona prošle sezone.

"Finale Lige šampiona bilo je na sve ili ništa, a mi smo dobili ništa. Biti drugi nije imalo nikakvog značaja za nas. Bilo je dobro za klub da se dođe do finala LŠ, ali su igrači i osoblje bili potpuno 'prazni' posle te utakmice", kazao je Poćetino.

Argentinac veruje da je prošlo dovoljno vremena da se njegov tim oporavi od tog duela.

"Vremenom možete da kažete da je dovoljno to što ste igrali u finalu Lige šampiona, ali to će uvek biti slučaj. Od tada smo mnogo razgovarali i povratili smo energiju. Oporavili smo se i sada je trenutak da unapredimo samopouzdanje i poverenje i da krenemo da pokazujemo naš puni potencijal i talenat", zaključio je trener "pevaca".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.