Počeli pregovori oko Jovića, sve ide po planu, zna se i cena?

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli pregovori oko Jovića, sve ide po planu, zna se i cena?

Izgleda da neće biti nikakvih iznenađenja...

Pregovori između Real Madrida i Ajntrahta su počeli, i za sada sve ide po planu...

Zinedin Zidan želi novog napadač i iako se pojavljuje Raul De Tomas koji je na pozajmici u Rajo Valjekanu i kao takav nema pravo nastupa danas protiv Reala, matičnog kluba.

Međutim, to neće ometi Real da dovede Jovića, imaju dobre odnose sa Ajntrahtom, španski mediji tvrde da su pregovori počeli.

Pitanje je sume, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali se pominje 50 miliona evra, plus mladi Pedro, napadač iz drugog tima koji bi tako krenuo putem par Realovih igrača koji su bili na pozajmici u Frankurtu.

Ovih dana je pominjan i PSŽ kao opcija, pojavljivao se i Siti, ali Jović je blizu Reala, svakako da će, uz pretpostavlja se, Pogbu i Azara, plus Militaoa koji je već potpisao biti najskuplje pojačanje Madriđana u narednom prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.