Pljušte pohvale od trenera, Jokić je dokazao da je Ol-star igrač: Hvala bogu što nosi dres Nagetsa

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte pohvale od trenera, Jokić je dokazao da je Ol-star igrač: "Hvala bogu što nosi dres Nagetsa"

Denver je upisao novu pobedu na krilima sjajnog srpskog centra.

Košarkaši Denver Nagetsa slavili su protiv Filadelfije, a Nikola Jokić je ponovo ukrao šou.

Vodio je ekipu iz Kolorada do trijumfa sa 32 poena, 18 skokova i 10 asistencija, njegov 23. tripl-dabl u karijeri.

Impresivan je i podatak da Nagetsi imaju skor 15-0, kada Srbin ubeleži tripl-dabl u "Pepsi centru".

Nakon utakmice je za medije govorio i trener ekipe Majk Meloun, dotakao se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i predstojećeg Ol-stara, za koji Jokić nije izabran u startne petorke.

"Bio je ogroman deo našeg napada i donosio je prave odluke u pravo vreme, dokazao je zašto je Ol-star igrač. Hvala bogu što nosi dres Nagetsa", rekao je Meloun.

Denver je drugi na Zapadu sa skorom 33-15, Jokić je apsolutni lider ove ekipe, koja od starta sezone vuče i brojne probleme sa povredama.

Srpski centar prosečno beleži 20,1 poen po meču, 10,4 skoka i 7,7 asistencija, jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu, ali to sve nije bilo dovoljno da ga navijači, igrači i mediji svojim glasovima uvrste u Ol-star petorke.

Verujemo da će pravdu zadovoljiti treneri koji budu proglašeni najboljim u svojim konferencijama, kako će oni birati rezerve na Ol-star utakmici, utisak je da Jokić mora biti među njima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.