Pljušte golovi u Bundesligi! Sedam komada u Gelzenkirhenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Pljušte'' golovi u Bundesligi! Sedam komada u Gelzenkirhenu! (video)

Posle lošeg početka sezone, Šalke se polako budi i beži iz opasne zone.

Tim iz Gelzenkirhena je to potvrdio i večeras, u utakmici 12. kola Bundeslige protiv ekipe Nirnberga, koja je takođe u ''donjem donu'' na tabeli.

Šalke je pred svojim navijačima slavio sa ubedljivih 5:2, što mu je četvrta pobeda od početka sezone.

Skribski je u 26. minutu doveo domaćina u vođstvo, a šest minuta kasnije, Harit je duplirao prednost Šalkea. Neizvesnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je vratio Palasios-Martinez, koji je u 38. minutu smanjio na 2:1 i tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Gosti iz Nirnberga su u 67. minutu ostali sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona Baueru i samo tri minuta kasnije, Burgštaler pogađa za 3:1.

Rezervista Zrelak je u 78. minutu postigao drugi gol za goste, ali sam finiš je pripao ekipi Šalkea. Skripski u 84. i Očipka u nadoknadi vremena potpuno su dotukli ekipu Nirnberga koja je ostala na 10 osvojenih bodova.

Šalke od večeras ima 13, na četrnaestoj poziciji.

Izveštaj sa popodnevnih utakmica možete da pročitate OVDE.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.