Plej-of Čempionšipa, Lampard jači od Lidsa i Bijelse! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plej-of Čempionšipa, Lampard jači od Lidsa i Bijelse! (video)

Veliki uspeh Frenka Lamparda.

Lids i Derbi su odigrali fantastičan meč.

Domaćin je bio favorit pred ovu utakmicu jer je nakon prve imao 1:0 i to na gostovanju, a večeras je čak i poveo sa 1:0 preko Dalasa u 24. minutu.

Sve su imali igrači Marsela Bijelse, i navijače iza sebe, i rezultat od 2:0 ukupno, sve što je trebalo jeste da privedu meč kraju, ali se desio nagli pad koji je počeo pred kraj prvog poluvremena.

Prvo je Meriot uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjednači na 1:1 u 45. minutu, da bi već nakon 13 minuta drugog dela igre stvar bila okrenuta za 180 stepeni.

Maunt je izjednačio na 2:2 (1:2 u Lidsu), a Vilson je iz penala doneo prednost gostima od 2:3 u ukupnom rezultatu.

Krenuli su domaći odmah bolje, podsetili na igru sa početka utakmice i preko Dalasa koji postiže svoj drugi gol stigli do izjednačenja na 3:3.

Pravila u Čempionšipu, odnosno u plej-ofu su takva da ne postoji gol u gostima koji se vrednuje više od gola kao domaćin, pa bi se pri svakom nerešenom ishodu šutirali penali.

Berardi je nakon dva faula dobio dva žuta kartona i to za manje od deset minuta utakmice, pa je Derbi bio taj koji je meč završio sa igračem manje. To je bilo i presudno.

Golom Meriota u 85. minutu utakmice gosti stižu do četvrtog gola u ovom meču, samim tim i do 3:4 u ukupnom rezultatu što ih je odvelo na megdan Aston Vili u finale plej-ofa!

Pobedonosni gol

OVDE.

Frenk Lampard je tako stigao do velikog uspeha na početku svoje trenerske karijere, dok je Marselo Bijelsa ostao prilično ljut na svojoj klupi.

pic.twitter.com/218roi5Wgi

— Duane Holmes (@DuaneHolmes) May 15, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.