Plavci ne gledajte, najskuplji ima najgore brojke u PL!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plavci" ne gledajte, najskuplji ima najgore brojke u PL!

Neoprostive brojke za španskog golmana.

Čelsi je neprijatno iznenadio svoje navijače u 23. kolu.

"Plavci" su juče izgubili od Njukasla rezultatom 1:0, gol je postigao Hejden u samoj završnici utakmice. Ovo je bio tek drugi šut u okvir Kepinog gola, ali Španac je "ispunio" svoju statistiku tako što nije uspeo da odbrani šut domaćina.

Najskuplji golman sveta ima crnu statistiku, naime Kepa spasi tek 55.4 odsto šuteva što ide u gol, to jest približno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svaki drugi je "nezogdan" i opasnost za gol.

Ovo je najgori procenat odbrana golmana u Premijer ligi, dok je Španac tek 127. golman od 132 po "uspešnosti" gledajući sve klubove top sedam liga Evrope.

Podsetimo Španac je plaćen neverovatnih 80 miliona evra na leto 2018. godine.

55.4% — Kepa Arrizabalaga has the worst save percentage of any keeper in the Premier League.

127th — Out of 132 keepers from Europe's top seven leagues Kepa ranks 127th in save percentage.

£72m pic.twitter.com/RRmJFEAz9x

— UtdArena. (@utdarena) January 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.