Planovi za transfere? Posle ove izjave Unaja Emerija navijači Arsenala traže smene!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planovi za transfere? Posle ove izjave Unaja Emerija navijači Arsenala traže smene!

Arsenal neće obaviti niti jednu kupovinu.

Tokom ovog januara, ekipa Arsenala neće kupovati igrače.

To je i definitivno nakon objave Unaja Emerija koji je istakao da bi Arsenal jedino mogao da dovede igrača na pozajmicu, jer nema novca za dovođenje pojačanja kupovinom.

Emerija su upitali za Denisa Suareza, i Emeri je izgledao iznerviran.

"Ne možemo da kupujemo. Samo možemo dovesti igrače na pozajmicu. Znam sadašnju situaciju Denisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Suareza, igrače možemo dovesti samo u drugom prelaznom roku. Mislim da klub radi na tome da dovede kvalitetna pojačanja koja su nam potrebna", rekao je Emeri.

Nakon te izjave, bes u redovima navijača Arsenala, uglavnom su svi smatrali da je vreme da Kroenke ode iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Emeri: Nema para za pojačanja, Suares iz Barse može samo na pozajmicu

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 00:17

Menadžer Arsenala Unaj Emeri rekao je da je klub pod finansijskim pritiskom i da neće trošiti velike sume novca ovog januara...On je za britanske medije potvrdio da će "tobdžije" verovatno dovoditi igrače samo na pozajmice, a jedna od mogućih meta je i fudbaler Barselone Denis Suares...Španski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.