Plaču za njim kao da je reinkarnacija Mesija i Ronalda, a propao bi kod nas

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 22:48

"Plaču za njim kao da je reinkarnacija Mesija i Ronalda, a propao bi kod nas"

Kada u englesku Premijer ligu dolazi neki veliki fudbaler iz drugih "liga petica", obavezno bude dosta zanimljivih komentara.

Liverpul je dugo jurio Tima Vernera, ali će napadač karijeru posle Lajpciga ipak nastaviti u Čelsiju.

Tim povodom Jirgen Klop pokušao je da objasni zbog čega je odustao od dovođenja nemačkog reprezentativca.

"Trenutno svi klubovi gube novac, VIP lože neće biti pretrpane, a ulaznice se neće prodavati. To će sigurno uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ostale partnere i stvari će izgledati malo drugačije. Na kraju svega, razgovarati sa igračima o smanjenju plata, odnosno odricanju primanja, a onda kupiti igrača za 50-60 miliona evra, to bi izazvalo haos", objasnio je Nemac na klupi Liverpula.

Navijači smatraju da je propuštena velika prilika, ali ne i bivši fudbaler kluba sa Enfilda, Sten Kolimor.

On je izneo zanimljivo viđenje Vernerovog dolaska u Premijer ligu i opšte euforije koju je izazvao.

"Njegov odlazak u Čelsi je savršen za njega, i za Čelsi i Lajpcig. Ovo je savršeno i za Liverpul. Radi se o napadaču koji je dobar i obećava, 'Ol-raund' igrač koji dobro zadržava loptu i mobilan je, ulazi u prostor, a onda postiže golove", rekao je Kolimor za "Miror".

"Ali, neki navijači Liverpula plaču za njim kao da se radi o Mesiju ili Ronaldu. Po reakcijama kao da se radi o reinkarnaciji obojice. "Crveni" su evropski prvaci, svetski prvaci i uskoro će biti engleski prvaci. Ogroman bi pritisak bio na Vernerovim leđima nakon takvih uspeha. Kada dodamo činjenicu da Liverpul ima najbolje balansiranu napadačku trojku na svetu, ne znam kako bi se Verner uklopio tako da me ne bi začudilo kada bi u tom slučaju propao kod nas", zaključio je Kolimor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.