Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 00:06

Pjanićev oproštaj od Juventusa uz poruku: Ovaj klub mora mnogo bolje

“Kako mi je bilo kod Sarija? Iskreno, poslednjih nekoliko meseci bilo je jako čudno, zbog razloga koje ni sam ne razumem. Želeo sam da igram više“

Leonardo Bonući poručio je da je Lion otišao u četvrtfinale Lige šampiona posle samo jednog šuta u okvir gola, a Miralem Pjanić je na oproštaju od Stare dame bio mnogo direktniji rečima da Juventus “mora da uradi mnogo više u budućnosti“.

Malo ko se više zadovoljava titulom šampiona Italije i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Liga šampiona je godinama unazad prioritet. Ali, Stara dama iz godine u godinu ne uspeva da uradi ništa značajnije u elitnom takmičenju...

“Jako smo razočarani, jer smo jako želeli da odemo u četvrtfinale i borimo se do kraja. Loše smo počeli s onim dozvoljenim penalom. Kasnije smo ostali u igri i gurali napred koliko smo mogli, ali nismo uspeli i to moramo da prihvatimo“, rekao je Pjanić posle utakmice i potom bio direktniji:

“Ne smemo da umanjimo vrednost devete uzastopne titule, ali ovaj klub mora da cilja mnogo više. Nemam trunku sumnje da ovaj tim može mnogo više naredne sezone, znam da Juventus ima snage za to“.

Miralemu Pjaniću bio je ovo poslednji meč u dresu Juventusa, pošto karijeru nastavlja u Barseloni...

“Kako mi je bilo kod Sarija? Iskreno, poslednjih nekoliko meseci bilo je jako čudno, zbog razloga koje ni sam ne razumem. Želeo sam da igram više, to je jasno. Svi smo bili posvećeni trenerovom stilu igre, koji je on gajio u Napoliju. Igrali smo drugačije nego inače i to će vam svi reći, očigledno je. Trebalo je vremena da se svi naviknemo na novi sistem“, priča bosanski as i dodaje:

“Nije jednostavno pobeđivati. Mi smo učinili da to izgleda lako poslednjih odina, ali sada je ovo postala ozbiljna borba. Ovaj klub mora da nastavi da radi velike stvari, mnogo bolje da izgleda u Evropi. Klub mora da cilja na velike pobede, jer ima sjajnu ekipu“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.