Pjanićev klinac otkrio novi klub Juventusovog pleja? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanićev klinac otkrio novi klub Juventusovog pleja? (video)

Spekulacije traju već danima, ali Juventusova cena je paprena.

I dalje se pronose glasine da bi Juventus do kraja prelaznog roka mogao da proda Miralema Pjanića. Niko, osim Ronalda nije nedodirljiv, u želji kluba da posluje pozitivno.

Pitanje je cene, Pjanića žele i PSŽ i Bajern, ali Juventus neće pristati na sumu manju od 80 miliona evra. Naravno, to bi automatski značilo da bi probali u finišu prelaznog roka da uzmu Eriksena iz Totenhema, ali za sada, taj rasplet >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je malo verovatan.

Zanimljivo, italijanski mediji su preneli sliku Pjanićevog sina koji je u automobilu u Bajernovom dresu, ali komentari su uglavnom bili vezani za bezbednost saobraćaja, odnosno činjenicu da klinac nije stavio pojas.

Mire 🔥😍 pic.twitter.com/kQVerKUTyV

— ilbianconero (@ilbianconerocom) 26. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.