Pitanje dana? Atletiko dovodi najskupljeg igrača u istoriji madridskog fudbala?!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitanje dana? Atletiko dovodi najskupljeg igrača u istoriji madridskog fudbala?!

Da, ako se ne računaju bonusi, on će biti skuplji od svih Realovih pojačanja.

Leto 2019. pamtiće se kao jedno od najznačajnijih u istoriji madridskog Atletika.

Značajno će promeniti tim, već su srušili klupski rekord u prodaji, otišao je Lukas Ernandez u Bajern za 80 miliona evra. Ali, to je samo početak.

Naime, do sada su klub napustili Godin, a ugovor ističe i Luisu Felipeu i Huanfranu, pa će odbrana dobiti novo lice.

Ovo će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << leto rekorda. Čeka se 1. jul da Barsa plati 120 miliona evra za Antoana Grizmana, koji će tako preskočiti Ernandeza i postati najskuplji igrač u istoriji "Jorgandžija".

Ali, tada će tek uslediti ludnica. Atletiko je do sada zvanično doveo samo Felipea iz Porta, mada će kao slobodan igrač stići i kapiten Meksika, Erera.

No, bomba sledi.

Sav novac od Grizmana biće prebačen na račun Benfike, ako budu dogovorili uslove sa Žoao Feliksom. "Novi Ronaldo" je veoma zainteresovan, Benfika ga neće pustiti, Siti nudi da ga kupi i ostavi u Lisabonu, ali momku se žuri. Atletiko je privlačan, liga je jaka, mogao bi da dobije šansu da stasava bez pritiska, "AS" piše da je blizu toga da pristane, posle čega se lisabonski "Orlovi" neće pitati ništa.

Jasno, Žoao Feliks bi bi najskuplji igrač u istoriji Atletika, ali i madridskog fudbala, jer Bejl je plaćen 110 miliona, a Azar koji je stigao 100 miliona, ne računamo bonuse.

Do sada je najviše iz kase Atletiko izvadio za Lemara, 70 miliona, nije se proslavio u prvoj sezoni, treći je Košta sa 66 miliona koliko je plaćeno za njegov povratak, a četvrti Vitolo, ni on nije standarda. Slede Falkao, promašaj u vidu Džeksona Martineza, pa onda Gameiro, Grizman, Gajtan, Aguero i Forlan.

Atletiko planira da proda i trećeg najskupljeg u istoriji, Rodrija, koji bi trebalo da košta 70 miliona evra i koji je pred transferom u Siti.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Plavci" ne daju jednog od najiskusnijih!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019

Dobili su dve dobre ponude, ali su ih odbili...Kako prenose engleski mediji, Čelsi je dobio dve ponude za Vilijana...Za reprezentativca Brazila su interesovanje pokazali Atletiko Madrid i Barselona, a navodno su poslali i ponude na "Stamford Bridž" za njegove usluge...Ponude su iznosile oko 40 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.