Pipita je bivši? Ovo su dve opcije Juventusa za novu devetku!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 09:20

"Pipita" je bivši? Ovo su dve opcije Juventusa za novu "devetku"!

Izgleda da se era Gonzala Iguaina završava, Juventus ima dva imena, jasna i Sarijeva želja...

Izgleda da će Juventus uspeti da se oslobodi Gonzala Iguaina. On je trenutno u Argentini, mnogi su ga kritikovali što je otišao, ali majka mu je bolesna i želi da bude kraj nje.

Inače, "Pipita" ima još godinu dana ugovora i velikih sedam miliona po sezoni, Juve želi da se reši njegovog ugovora, ali i da dovede novog napadača.

Mogli bi da mu isplate deo novca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda ga puste u River, kako bi otvorili mesto za novog napadača. Iguain želi da igra za "Milionere", dve godine je na početku karijere pre odlaska u Real proveo u Buenos Airesu, gde je takođe posle povratka iz Francuske igrao njegov otac Horhe.

Juve ima dve opcije za novog napadača. Prva je Maurito Ikardi, ali čini se da bi morali da sačekaju da PSŽ otkupi Argentinca, da ga menjaju za Pjanića, kao i da isplate Interu 15 miliona, klauzula u Ikardijevoj pozajmici, ako ponovo bude zaigrao za neki italijanski klub.

Procena je da bi ceo transfer bio oko 85 miliona evra, naravno Pjanić bi bio veći deo toga, ali za sada to nije realno.

Mnogo bliži Torinu navodno je Gabrijel Žesus. Brazilac izgleda neće biti naslednik Kuna Aguera, Sari insistira da ga Juventus kupi, da kao kusur ponudi Koštu na koga izgleda ne računaju, a Žesus bi oberučke prihvatio ponudu da se preseli u Torino gde bi bio prvi izbor u napadu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.