Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 14:55

Piolijeva audicija za desno krilo: Četiri imena u opticaju

Dva prirodna rešenja za desno krilo i dve opcije, gledajući pozicije na terenu

Điđo Donaruma i Zlatan Ibrahimović praktično su dogovorili nove ugovore u Milanu, još se čeka rasplet oko Anta Rebića na sastanku Falija Ramadanija sa klupskom upravom, sada je vreme za dalju rekonstrukciju ekipe.

Lukas Toreira jedna je od opcija, baš kao Nikola Milenković i Žan Kler Todibo na poziciji štopera, ali Stefano Pioli namerava da ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << leta pojača i poziciju desnog krila. Ideja je da se dovede igrač koji će biti prva opcija na desnoj strani terena, pošto Samu Kastiljeho ne može sam da iznese taj teret, a Pioli Aleksisa Selemekersa vidi više kao ofanzivnijeg beka, ne klasično krilo.

Milanova lista potencijalnih kandidata trenutno broji četiri imena – Džesi Lingard, Federiko Kjeza, Milot Rašica i Đerar Deulofeu. Dakle, dve prirodne i dve “iznuđene“ opcije, gledajući njihove pozicije na terenu.

Budućnost Džesija Lingarda u Mančester junajtedu odavno je dovedena u pitanje. Engleski fudbaler već je zagazio u poslednju godinu ugovora, mada Junajted ima opciju automatskog produžetka saradnje za još godinu dana, s tim što se to verovatno neće desiti. Jednostavno, Ole Gunar Solskjer ga ne vidi u ozbiljnijim planovima za budućnost, a pogotovo za njega neće biti mesta ako Junajted zaista dovede Džejdona Sanča. Njegov menadžer je Mino Rajola, koji zastupa Donarumu i Ibrahimovića u Milanu, između ostalih, i već je ponudio Lingardove usluge Rosonerima. Tako da ne bi trebalo da bude problema oko eventualnog dogovora. Cena bi bila negde oko 15.000.000 evra, bar se tako sada procenjuje. Lingard bi praktično mogao da bude najjeftinija, ali i najslabija opcija na pomenutoj listi kandidata...

Federiko Kjeza bi bio ostvarenje sna za Piolija i upravu Rosonera, s tim što je cena koju je Fjorentina postavila zastrašujuća i iznosi 70.000.000 evra. Taj novac Milan nema, a Viola ne namerava da potencijalnim kupcima daje bilo kakav popust. Dakle, skoro pa neizvodljivo u ovom trenutku, s tim što bi Kjeza bio najbolja, ali i najskuplja varijanta...

Daleko realnija opcija je Milot Rašica. Fudbaler Verdera traži izlaz i želi novi izazov u karijeri, a iza njega je dobra sezona sa 11 golova i osam asistencija. Ima još dve godine ugovora, pa bi za Verder ovo bila najbolja situacija da zaradi na njegovoj prodaji. U opticaju je suma od 30.000.000 evra.

Što se tiče Đerara Deulofeua, on će sigurno napustiti Votford sada kada su Stršljenovi članovi Čempionšipa. Njegov agent Albert Botines je već kontaktirao Milan oko eventualnog obnavljanja saradnje sa Deulofeuom i poručio da je njegova cena 30.000.000 evra. Paolo Maldini takođe je dobio i zahteve španskog fudbalera oko plate. S tim što Deulofeu prirodno igra kao levo krilo, a po potrebi desno. Međutim, već je bio u Milanu, zna situaciju u klubu i verovatno bi mu najmanje vremena trebalo da se navikne na uslove rada.

Milan mora pažljivo da izabere...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.