Pink Panteri za 48 sekundi ukrali nakit vredan 400.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink Panteri za 48 sekundi ukrali nakit vredan 400.000 evra

Petorica srpskih državljana, pripadnika bande Pink Panter uhapšeni su u petak Barseloni tokom pljačke zlatare iz koje su za samo 48 sekundi izneli nakit vredan 400.000 evra, saopštila je danas španska policija.

Uhapšeni su uhvaćeni na delu, u trenutku kada su bežali iz zlatare, a jedan od njih je imao revolver i pokušao je da pobegne do obližnje ulice gde ga je policija zaustavila ispalivši dva pucnja u vazduh.

Tri osobe su uhapšene par metara od zlatare, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i nekoliko minuta kasnije i četvrta koja je najpre uspela da pobegne.

Španski agenti su zaplenili revolver i povratili ukradeni nakit.

Policija u saopštenju objašnjava da je u ponedeljak od nemačkih vlasti dobila informaciju o iznenadnom dolasku jednog srpskog državljanina, bliskog Pink Panterima, iz Beograda u Barselonu.

Akcija je izvedena u saradnji sa nemačkom policijom i beogradskim Interpolom, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu španske policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pink Panteri iz Srbije za 48 sekundi ukrali nakit vredan 400.000€

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2016, 08:47

Petorica srpskih državljana, pripadnika bande Pink Panter uhapšeni su u petak Barseloni tokom pljačke zlatare iz koje su za samo 48 sekundi izneli nakit vredan 400.000 evra, saopštila je danas španska policija...Uhapšeni su uhvaćeni na delu, u trenutku kada su bežali iz zlatare, a jedan od njih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.