Izvor: RTS, 09.Jun.2022, 23:21

Piksi za RTS: Ovo je Srbija koja veruje

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, zadovoljan je izdanjem "orlova" u pobedi nad Švedskom u gostima.
Reprezentacija Srbije ostvarila je drugu pobedu u Ligi B Lige nacija, pošto je u utakmici grupe 4 savladala Švedsku u Stokholmu sa 1:0.

"Mi gajimo taj stil fudbala i on se pokazuje kao dobro rešenje iz utakmice u u takmicu. Igrači shvataju principe koje ja želim da vidim u sistemu kojem igramo. Nebitno je ko će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << početi meč, ko će ući sa klupe, to je zaista nebitno... Bitno je da svi shvataju ono što želimo da uradimo", rekao je selektor za RTS nakon meča.
"Drago mi je da smo pokazali, na veoma teškom terenu, protiv teškog protivnika, da možemo da dominiramo, da možemo da igramo naš fudbal i da nam taj fudbal može doneti rezultat na kraju. Momci su od prvog do poslednjeg minuta odigrali inteligentno i dali zadnji atom snage", rekao je Stojković.
Još jednom je ponovio, igra "orlova" zavisi samo od njih, bez obzira na to ko se nalazi sa druge strane terena.
"Ponavljam opet, postao sam kao papagaj... Moramo da verujemo u ono što radimo, nebitno je ko je protivnik, bitno je samo kako se mi ponašamo i kako igramo. Ovo je dobra Srbija, Srbija koja veruje, koja uživa u tehničkim stvarima... Mnogo šansi smo stvorili, imali prelepu kontrolu lopte, i zadovoljan sam kako je Srbija odigrala", rekao je Piksi i zahvalio navijačima na velikoj podršci u Švedskoj.
Naredni meč, reprezentacija Srbije igra protiv Slovenije, u nedelju u Ljubljani.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi i Radonjić se setili Nišave u Stokholmu [video]

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jun.2022, 11:14

Opuštanje pred utakmicu sa Švedskom u 3. kolu B grupe Lige nacija, u kojoj je Srbija slavila sa 1:0, reprezentativci su iskoristili da prošetaju Stokholmom, a šetajući iznad kanala Klara selektor Dragan Piksi Stojković i fudbaler Nemanja Radonić, Nišlije u timu Srbije, setili su se reke iz rodnog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.