Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 23:25

Pike: Ja sam prvi dobrovoljac da odem jer smo udarili u dno, ovo je sramota!

"Potrebne su promene na različitim nivoima"

Koliko god zvuče jako tih osam golova u mreži Barselone posle sudara s Bajernom u četvrtfinalu Lige šampiona, tako ječe i reči Đerara Pikea posle svega.

Katalonac je svestan da ovaj poraz nije ogledalo samo lošeg dana, već da tu nešto dublje nije kako treba. Da je bio razočaran kada je izašao pred novinare to ne moramo ni da vam govorimo.

Čak se ponudio i da ode iz kluba posle ovakve, kako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kaže, sramote.

"Užasna utakmica, katastrofalno se osećamo, sramota je prava reč! Ne možete se ovako takmičiti. Nije ovo prva, druga ili treća utakmica... Veoma je teško. Svi moramo da razmislimo o ovome što nam se dogodilo. Klubu su potrebne promene. Ne govorim o trenerima ili igračima, ne upirem prstom. Klubu su potrebne promene različitih vrsta. Ja sam prvi volonter da odem, da odem, jer smo udarili u dno. Moramo da se pogledamo između sebe i da vidimo šta je najbolje za klub, za Barsu", rekao je Pike, a prenosi Mundo Deportivo.

Barselona je prvi put završila sezonu bez trofeja još od 2007. godine. Večeras je dobila šamar od Bajerna od kog će joj dugo brideti obrazi.

Pike je izašao i javno rekao sve što mu je bilo na jeziku, a čućemo i narednih dana šta će Barselona odlučiti.

Jer, ovakav poraz je često početak korenitih promena. Pike ih je već najavio...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.