Pešićev šou posle poraza Barse od Budućnosti! Šta li mu je Džikić rekao na OVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešićev šou posle poraza Barse od Budućnosti! Šta li mu je Džikić rekao na OVO?

Zanimljivo „treće poluvreme“ duela u Podgorici.

Barselona je poražena od Budućnosti rezultatom 67:64 u 11. kolu Evrolige, a trener katalonskog velikana Svetislav Pešić održao je vrlo zanimljivu konferenciju za medije u glavnom gradu Crne Gore.

Pešić je branio kolegu sa protivničke klupe Aleksandra Džikića, kojem se pod pritiskom javnosti navodno „drmala klupa“ posle nekoliko vezanih poraza u Evroligi.

-Budućnost je zaslužila pobedu. Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možemo bolje, ali dali smo maksumum u ovom trenutku. Vi ste hteli da menjate trenera koji pobeđuje? Pokazao vam je da možda nije loš trener, doneo vam je titulu ABA lige posle 17 godina, a vi ga menjate posle samo dve utakmice koje je izgubio. Zamisli tog bezobrazluka – pričao je Pešić u svom stilu.

Zatim je nastavio da brani bivšeg trenera Partizana.

- Da nije dobio u Baru, promenili biste ga. I to ne gazda, nego vi koji sve znate, samo ne znate da operišete – održao je Pešić kratko peedavanje u “Morači”.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.