Perezov plan, vraća se Kolumbijac, žeton za Modrićevog naslednika!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perezov plan, vraća se Kolumbijac, žeton za Modrićevog naslednika!

Real ima način da ubedi najtvrđeg pregovarača na svetu...

Real bi mogao da vrati Rodrigeza u klub, Kolumbijac je na ledu kod Nika Kovača, sada se povredio, ističe mu pozajmica u junu, ali on želi i ranije da napusti klub. Ipak, pita se i Real, koji neće izgleda dati dozvolu da Rodrigez ode u Arsenal.

Oni planiraju da vrate Kolumbijca koji je i pored svega jedan od najtraženijih igrača u Evropi, ali samo kao mamac za posao sa Totenhemom.

Naime, žele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kristijana Eriksena kome ugovor ističe 2020. Danijel Levi je najteži pregovarač na svetu, ali sigurno da neće dozvoliti da Danac ode bez obeštećenja. Totenhem je zainteresovan za Rodrigeza, pa bi on mogao da bude deo sporazuma sa Realom.

Džejmsa, svojevremeno najboljeg strelca Mundijala želi i Napoli gde je Anćeloti pod čijom je komandom igrao najbolje u Realu, kao i Juventus gde bi ponovo igrao sa Ronaldom, ovaj transfer gura njegov menadžer Mendeš, ali čini se da u Juventusu nema mesta za Rodrigeza i da je njihova prva meta, kada je Real u pitanju, Marselo, ali i Isko.

U svakom slučaju, Eriksen je viđen kao zamena za Modrića i to prirodna, Hrvatu ističe ugovor 2020. i verovatno će ga odraditi do kraja pre nego što napusti Madrid, mada je i dalje aktuelna opcija odlazak u Inter narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.