Perez razbija kasicu-prasicu, pola novca od Ronaldovog transfera ulaže u Francuza?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez razbija "kasicu-prasicu", pola novca od Ronaldovog transfera ulaže u Francuza?

Sjajni igrač odgovara profilu koji traži Real, i navodno će već u januaru probati da ga dovedu...

Florentino Perez ima novac za pojačanja, želi da uloži dobijeno za Kristijana Ronalda koga je nazvao najboljim igračem kluba još od Di Stefana i rekao da je Real njegova kuća.

"Jednog dana vratiće se ovde", kaže Florentino, mada smo sigurni da zbog načina na koji je otišao Portugalac nema tako lepo mišljenje o predsedniku.

Bilo kako bilo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koliko je uložio 2009. toliko je dobio devet godina kasnije, Juventus je platio 100 miliona i kako piše L'Ekipa deo tog novca biće potrošen na Nabila Fekira.

On se uklapa u profil igrača koji traži Real, bio je blizu Liverpula, ali na kraju se pričalo da nije prošao lekarske preglede. Fudbaler Liona igra sjajno, presudio je Sitiju u Ligi šampiona i navodno će Madriđani probati da ga dovedu već u januaru, a Fekir bi mogao da košta oko 50 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Peres: Ronaldo će se vratiti u Real

Izvor: B92, 25.Sep.2018

Predsednik Real Madrida Florentino Peres rekao je da će se fudbaler Kristijano Ronaldo vratiti u taj klub, po završetku karijere...Ronaldo je ovoga leta za 117 miliona evra iz Reala prešao u Juventus...On je za devet godina na "Santjago Bernabeu" postao najbolji strelac u istoriji kluba sa 451 golom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.