Perez otkrio, šta se dešavalo sa Pogbom i Nejmarom, svetski rekord narednog leta?!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perez otkrio, šta se dešavalo sa Pogbom i Nejmarom, svetski rekord narednog leta?!

Čini se da nema nikakve dileme šta će učiniti Real.

Florentino Perez će se pojaviti pred akcionarima narednog vikenda, moraće da odgovori na mnoga pitanja, ali je već u pripremi za sastanak nagovestio neke stvari.

On veruje da je prelazni rok bio odličan.



"Doveli smo Azara koji je najbolji napadač na svetu, nikada više nismo potrošili u prelaznom roku, ekipa koja je osvojila tri titule evropskog prvaka u nizu je ponovo gladna, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije njihov kraj
", rekao je Perez.



"Prošla godina nije bila dobra, moramo da budemo samokritični, ali i da vratimo ambiciju i želju"
, dodao je predsednik Reala.

On je otkrio šta se dešavalo sa Polom Pogbom i Nejmarom.

"Prvog klub nije želeo da proda i tu ništa nismo mogli da učinimo. O Brazilcu su više pisali mediji nego što su to bile realne stvari", otkrio je prvi čovek Reala.

On je kroz redove saopštio metu za sledeće leto, nije tajna, svim silama će probati da kupe Mbapea koji ima ugovor do 2022. i ovo je poslednja šansa za PSŽ da na njemu zaradi ogroman novac. Kako se priča, Real je spreman da plati oko 300 miliona za najtalentovanijeg igrača sveta i to će biti jasno, svetski rekord.

Leonardo je već rekao da on ne može da natera Mbapea da produži ugovor, a čak i ako Zidan ode, napadač Parižana želi da ostvari san i zaigra za "Los Blankose".

Perez je pričao i o košarkaškom klubu, snu da Real igra u NBA pošto je konkurencija u Španiji slaba, ali i o ženskoj ekipi koja mora da smanji jaz u odnosu na Barselonu, od koje je nedavno izgubila 9:0.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.